Acun Ilıcalı'nın kanalına sürpriz ortak

Mali dar boğazda olduğu belirtilen Acun Ilıcalı, TV 8'e sürpriz bir ortak buldu. Uğur Akkuş'un Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü A&S Yatırım Holding, TV 8'in yüzde 57'sini satın aldı.

SHABER3.COM

A&S Yatırım Holding'in Hukuk departmanından yapılan açıklamada, Uğur Akkuş'un yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü holdingin TV 8'in yüzde 57'sini satın aldığı belirtildi.

ORTADOĞU'YA AÇILACAK

Açıklamada, ortaklığa ilişkin bilgilendirme toplantısının yakın zamanda tertip edileceği ifade edilerek, yeni ortaklığın özellikle Ortadoğu'da ses getireceği kaydedildi.

A&S Yatırım Holdingin finansmanını Körfez fonlarından sağladığı ortaklığın, Ortadoğu'ya açılarak büyüyeceği belirtildi.

TV 8'in patronu Acun Ilıcalı'nın bankalara kredi borçlarını ödemekte zorlandığı belirtiliyor. 

ACUN ILICALI'DAN "HENÜZ İMZA ATMADIK" AÇIKLAMASI

A&S Yatırım Holding'in "TV 8'in yüzde 57'sini satın aldık." açıklamasının akabinde TV 8'in patronu Acun Ilıcalı farklı bir beyanda bulundu. 

Ilıcalı şahsi Twitter hesabında, "Kanalımızı başarılı bulan ve doğru bir yatırım olarak görüp ciddi teklifler sunan bazı yatırımcılarla görüştüğümüz doğru. Ancak basında yer aldığı gibi imzalanmış bir satış veya ortaklık anlaşması söz konusu değil. Böyle bir ortaklık gerçekleşirse bilgiyi anında paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın." dedi.


UĞUR AKKUŞ KİMDİR?

11 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra Ebru Şallı ile nişanlanan Uğur Akkuş'un kendine ait yatırım danışmanlığı şirketi var.

Özellikle yabancı yatırımcılarla çalışan Uğur Akkuş, 11 yıldır sektörün içerisinde yer alıyor.
<< Önceki Haber Acun Ilıcalı'nın kanalına sürpriz ortak Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER