Konyadaki hasta ve çocuk bezi hırsızlığı

Konyadaki hasta ve çocuk bezi hırsızlığı -Hırsızlık olaylarına karışan 2 kişi daha tutuklandı


KONYA (A.A) - Konyada otomobilden hasta ve çocuk bezi çaldıkları için tutuklanan şüphelilerden biriyle çeşitli hırsızlık olaylarına karıştığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.
     Konya Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlık Bürosu ekipleri, Şükran Mahallesinde park halindeki otomobilden hasta ve çocuk bezi çaldıkları iddiasıyla tutuklanan Bilal H. (20) ve Mevlüt Şnin (29) başka olaylara da karışmış olabileceği ihtimali üzerine soruşturmayı derinleştirdi.
     Araştırmalar sonunda Mevlüt Şnin, Hasan T. ve Nurettin T. ile Selçuklu ve Meram ilçelerindeki bir ev, otomobil ve iş yerinden hırsızlık olayına karıştığı belirlendi.
     Polis, Hasan T. ve Nurettin Tyi de gözaltına aldı. Çalınan 2 bilgisayar, bir saz, su vanaları, matkap, kalorifer peteği ve benzeri malzemeler, satıldıkları yerlerde ele geçirildi. İki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     25 Aralıkta merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesinde park halindeki 42 NJ 562 plakalı otomobilden, toplam 4 paket hasta ve çocuk bezi çalınmış, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilen Bilal H. ve Mevlüt Ş. tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Murat Aslan
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Konyadaki hasta ve çocuk bezi hırsızlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER