Iğdırda İl Koordinasyon Kurulu toplantısı

Iğdırda İl Koordinasyon Kurulu toplantısı


IĞDIR (A.A) - Iğdırda İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Pek başkanlığında yapıldı.
     Valilik salonunda düzenlenen toplantıda, kent genelinde yapılan yatırımlar, kurumlararası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.
     Vali Pek, burada yaptığı konuşmada, koordinasyon kurulu toplantılarının amacının, yatırımların değerlendirilmesi, iş ve işlemlerin koordine edilmesi sağlamak olduğunu söyledi.
     Toplantılar sayesinde, kurumların birbiriyle bağlantılı çalışmasını gerektirecek durumlarda koordinasyonun sağlandığını vurgulayan ifade eden Pek, şunları kaydetti:
     "Ancak bu durum ilimizde tam anlamıyla oturmamıştır. Münferit çalışmayı, kendi başınıza iş yapmayı bırakın. Özellikle belirtmek isterim ki tüm kurumlarımız ülkemizde yapılan işlerin bir parçasıdır. Ancak bu parçalar bir araya geldiğinde bir anlam taşır. Bir ülkenin gelişimi, kalkınması ve refah düzeyinin artırılması, planlı ve koordineli çalışmayla olur."
     Toplantı, il yatırım tekliflerine esas olacak araştırma ve envanter çalışmalarının değerlendirilmesi, izleme ve koordinasyon çalışmalarının görüşülmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Iğdırda İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER