Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı:

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı: "Ligi iyi bir yerde bitirip Avrupa kupalarında devam edeceğiz"


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, "Beşiktaş maçında takımımızla iftihar ettik, artık işin finaline gidiyoruz. 6 maçımız kaldı. Ligi iyi bir yerde bitirip Avrupa kupalarında devam edeceğiz" dedi.
     Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursaspor Kulübünü ziyaret etti. Yeşil-beyazlı kulübün Özlüce Tesislerine gelen Harput, ziyarette yaptığı konuşmada, Bursasporun önemli bir marka olduğunu ve son 4 yıldır Türkiyenin başarılı takımları arasında yer aldığını belirterek, şöyle konuştu:
     "Kulüp yönetimi ve şehir, takıma destek veriyor. Yeni başarıları görmek için sabırsızlanıyoruz. İstikrarsız bir lig yaşıyoruz. 43 puanla 5. sıradayız. Üçüncü takımın 46 puanı var. Her an ilk 3e girme şansımız var. Bursaspor, Anadolu takımı tecrübesizliğini atarak, kendine güvenen, kendinden emin, başarıları kanıksamış, büyük takım fobisini atmış bir takım. Bursasporun bundan sonraki müsabakalarda bana göre yenemeyeceği hiçbir takım yok."
     Kulüp başkanı İbrahim Yazıcı ise Bursasporun kurumsallaştığını dile getirerek, "Huzurlu bir kulübüz. Herkes görevini yapıyor. İleride inşallah daha iyi olur. Bursaspor hep zirvede olmalı. Bursada artık beşincilik kötü bir netice. Büyüklüğümüzü herkes kabul etti. Beşiktaş maçında takımımızla iftihar ettik, artık işin finaline gidiyoruz. 6 maçımız kaldı. Ligi iyi bir yerde bitirip Avrupa kupalarında devam edeceğiz" diye konuştu.
     Bursaspor Teknik Direkörü Hikmet Karaman da genç futbolculara önem verdiklerini vurgulayarak, "Gençler burada ağabeylerinin yanında pişiyor, deneyim kazanıyor. Gençlere yatırım yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER