Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -AK Parti Milletvekili Mehmet Sarının Cumhuriyet Bayramı mesajı


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyet birikimine sahip olan Türk milletinin, tarihteki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyeti kutlama heyecanı içerisinde olduğunu bildirdi.
     Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyetin mana ve gücünü, milletin ortak iradesiyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseri olmasından aldığını belirtti. İnsanlık tarihinin, milletlerin böylesine sarsılmaz bir ortak iradeyle kendi kaderlerini kendi elleriyle yazdıklarına çok nadir şahit olduğuna dikkati çeken Sarı, şunları kaydetti:
     Cumhuriyet ırk, dil, din, inanç, cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk vatandaşının ortak varlığıdır. Kişi hak ve özgürlükleri ancak bu sistem içerisinde güvence altında olabilir. Bu nedenle Cumhuriyeti yüceltip geliştirmek ve korumak hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti, çevremizde yaşanan tüm olumsuz gelişmelere ve oynanan tüm oyunlara rağmen şer ve nifak odaklarına bir kez daha en anlamlı cevabı vereceğine inancımız tamdır. Hepimiz vatanımızın birlik ve bütünlüğünden asla taviz vermeyip, bu duygu birliğini koruduğu, kışkırtma ve tahrikler karşısında birbirinden şüphe duymak yerine daha sıkı kenetlenmemiz gerektiği bilincindeyiz.
     Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını içtenlikle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, aydınlık bir geleceğe doğru daha nice yıllar boyunca birlik, beraberlik ve esenlikle yürüme umudumuzu bir kere daha tazeliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     -Emniyet Müdürü Ömer Aydının Kurban Bayramı mesajı
    
     Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Kurban Bayramını kutladı.
     Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, milli birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği, aynı duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı çok özel günlerden biri olan Kurban Bayramına hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
     Aydın, şunları kaydetti:
     İnsan haklarına ve hukukun üstünlüğüne gönülden inanmış, vatan sevgisi, görev aşkı, bilgi birikimi ve sorumluluk bilinci ile huzur ve güvenliği sağlama görevimizde; vatandaş memnuniyetini esas alarak, sizlerden aldığımız güçle, dün olduğu gibi bugün de yarın da üstlendiğimiz her görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, birlik ve beraberlik duygularını yoğun olarak yaşadığımız müstesna günlerimizden olan Kurban Bayramının, ülkemiz ve milletimize sağlık ve mutluluk getirmesini diler, devletimizin bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarken, meslektaşlarımın ve Gaziantep halkının bayramını kutlar, esenlikler dilerim.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER