GAMEK kursiyerleri, sertifikalarını aldı

GAMEK kursiyerleri, sertifikalarını aldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (GAMEK) eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler, sertifikalarını törenle aldı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, tören Çetin Emeç konferans salonunda, GAMEK bağlama kursu eğitmenlerinin konseriyle başladı.
     GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, törendeki konuşmasında, kursa gelen öğrencilerin disiplinli çalışmaları ve öğrenme istekleriyle bugüne kadar pek çok başarıya imza attıklarını belirtti.
     Kursu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını alan kursiyerleri tebrik eden Dündar, organizasyona destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeye teşekkür etti.
     İngilizce, halı desinatörlüğü, ebru, eğitici annelik, bilgisayar işletmenliği, kuaförlük, aşçılık okulu gibi branşlarda eğitimini tamamlayıp başarılı olan öğrenciler, sertifikalarını, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fuat Özçörekçi, Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyol, Sağlık Hizmetleri Müdürü Mahmut Hezer ve Dündarın elinden aldı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber GAMEK kursiyerleri, sertifikalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER