Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey:

Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey: -Son yıllarda ilimizde turizmin gelişmesiyle birlikte hizmet sektörünün de önemi her geçen gün artıyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, son yıllarda kentte turizmin gelişmesiyle birlikte hizmet sektörünün de öneminin her geçen gün arttığını belirtti.
     GAPGİADtan yapılan yazılı açıklamaya göre, GAPGİAD Başkanı Akın Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Güzelbeye nezaket ziyaretinde bulundu.
     Ziyarette, Gaziantepin sıkıntıları ve yapılması gereken projeler üzerinde duruldu. Ziyarette özellikle Gaziantepin ulaşım sorunları ve hizmet sektörünün içinde bulunduğu durum değerlendirildi.
     Güzelbey, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, GAPGİADın yaptığı çalışmaları takdirle izlediğini ifade etti.
     Son yıllarda ilimizde turizmin gelişmesiyle birlikte hizmet sektörünün de önemi her geçen gün artıyor diyen Güzelbey, sanayiyle birlikte hizmet sektörünün de gelişmesi gerektiğini, aksi takdirde gelişimin eksik kalacağını vurguladı.
     GAPGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışkan ise bir sivil toplum kuruluşu olarak kentte yapılan güzel projelere her zaman destek verdiklerini ve bu desteklerinin de artarak devam edeceğini ifade etti.
     Dernek olarak iş adamlarının önünü açmak için arayış ve çalışmalarının devam ettiğini, bu kategoriye tüm Gaziantepli iş adamlarının girdiğini dile getiren Çalışkan, sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra resmi kurum ve kuruluşlarla da el ele verilerek ortaya güzel işler çıkarılması gerektiğini kaydetti.
     Ziyarette, GAPGİAD yönetim kurulu üyeleri Candemir Yozgat, Mehmet Özkeleş, Mahmut Konukoğlu, Celal Kadooğlu ve Ali Murtaza İsaoğlu da yer aldı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER