Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -El işlerini açtıkları stantlarda sergiliyorlar


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyükşehir ve Tepebaşı Belediyesinin düzenlediği mesleki beceri kurslarına katılan vatandaşlar yaptıkları el işi ürünleri açtıkları stantlarla sergiledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir ve Tepebaşı Belediyesi öncülüğünde Adalar mevkisi Porsuk Bulvarında kurulan stantlarda çalışmalarını kent halkının beğenisine sunan kursiyerler, el işleriyle Turizm Haftasına destek olmayı amaçlıyorlar.
     Belediye yetkilileri, etkinliklerin ayın 19una kadar devam edeceğini bildirerek, halk oyunları gösterileri ve konser programlarının da yapılacağını kaydetti.
    
     -Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosundan "Azizname"
    
     Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu tarafından Aziz Nesinin eseri "Azizname" oyununu sahneledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde sergilenen oyunun yönetmenliğini Selçuk Tuzcuoğlu yaparken, müziklerini Derya İnanç İnci, koreografilerini ise Levent Bıdılın yaptığı bildirildi.
    
     -Emirdağlılar Vakfından, Sakallıya ziyaret
    
     Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Başkanı Orhan Özkır ve vakıf üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı makamında ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Sakallıya vakıf çalışmaları hakkında bilgi veren Özkır, Sakallı ile projeleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.
     Vakıf üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür eden Sakallı, Emirdağın Eskişehirin manevi ilçesi konumunda olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER