AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu:

AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: -İktidarı milletin lehine kullanırsan güçlüsün


MUĞLA (A.A) - AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İktidarı milletin lehine kullanırsan güçlüsün dedi.
     Milasta parti binasında partililerle bir araya gelen Müzzinoğlu, daha sonra Milas Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen danışma kurulu toplantısına katıldı.
     Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, kendisine bir televizyon programında spikerin İktidar yıpratır. Sen de yıpranmaya başlarsın dediğini belirterek, iktidarın kendilerini güçlendirdiğini söyledi.
     İktidarın iktidarsızları yıprattığını, iktidar olanları ise güçlendirdiğini ifade eden Müezzinoğlu, İktidarın varsa güçlüsün. İktidarı milletin lehine kullanırsan güçlüsün. İktidarsızsan milletin iktidarından düşersin. Dolayısıyla AK Parti iktidardan düşmeyecek. Çünkü millet adına iktidarı kullanma iradesi var. Dolayısıyla siz isterseniz iş yerinizde bakın, isterseniz evinizde bakın iktidarınız güçlü ise iktidar güçlüdür diye konuştu.
     Müezzinoğlu, partilerinin toplantı salonlarının hesaplaşma salonları olmadığını kaydederek, Bu salonlarda bizde sandalyeler havada uçuşmaz. Bizde öyle yumruklar atılmıyor. Niye- Bizim derdimiz kendimiz değil, milletimiz. Onun için diye konuştu.
    
     Muhabir: Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER