Sivas olaylarının 19. yılına doğru

Sivas olaylarının 19. yılına doğru -Anma programı nedeniyle 2 Temmuzda kentte bazı cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak


SİVAS (A.A) - Sivas olaylarının 19. yılında düzenlenecek anma programı nedeniyle kentteki bazı cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak.
     Sivas Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2 Temmuz Pazartesi günü yapılacak olan anma programı nedeniyle bazı cadde ve sokakların saat 08.00den itibaren trafiğe kapatılacağı belirtildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Yürüyüş güzergahının başlangıcı olan Seyrantepe Kavşağından itibaren Ethembey Kavşağı istikameti Mevlana Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanına kadar olan kısımda trafik akımı kesilecektir. Bu tedbirlere ek olarak İstasyon Caddesi 50. Yıl Kavşağından meydan istikametine ve Meçhul Asker Sokak meydan istikametine kapatılacaktır. Eski Belediye, Afyon ve Aliağa Cami sokaklar Hikmet Işık Caddesi girişinden, Atatürk Caddesi ise Dört Yol Kavşağından meydan istikametine trafiğe kapatılacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için alternatif yolları kullanmaları ve özel araçlarının yerine toplu taşıma araçlarını kullanmaları önemle rica olunur.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivas olaylarının 19. yılına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER