Meteorlar geleceğe güvenle bakıyor

Meteorlar geleceğe güvenle bakıyor -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktör Devrim: Geçmişten ders alarak hareket etmemiz gerekiyor -Geçen sezonun kadrosunu hemen hemen koruduğumuz ve birbirini tanıyan oyunculardan kurulu bir


KÜTAHYA (A.A) - Selma Kocabaş - TFF 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitsporun teknik direktörü Levent Devrim, geçen sezon son haftalarda ligden düşme tehlikesi yaşadıklarına dikkati çekerek, Geçmişten ders alarak hareket etmemiz gerekiyor dedi.
     Meteorlar diye anılan takımın çalıştırıcısı Devrim, AA muhabirine, sezon öncesi hazırlıklarının ilk bölümünü Ankaranın Kızılcahamam ilçesinde tamamladıklarını ve ikinci etap hazırlıkları için Kocaelinin Kartepe ilçesinde bulunduklarını söyledi.
     Bu iki kamp sürecinin, takımın eksiklerini giderme ve yapılanma dönemi olduğunu anlatan Devrim, Kızılcahamam kampını geride bıraktık. Orada fizike dayalı çalışmalar gerçekleştirdik. Kartepede daha teknik çalışmalar yapıyoruz ve hazırlık maçlarımız ön planda. Yapılanmaya devam ediyoruz. Elbette eksiklerimiz var ve onları giderme gayretindeyiz diye konuştu.
     Kartepedeki çalışma ortamından memnun olduğunu dile getiren Devrim, sakat futbolcuları iyileştirip aralarına yeni katılan oyuncuların fiziki anlamdaki eksikliklerini gidererek lige iyi başlamak için uğraş verdiklerini ifade etti.
     Devrim, takımın ihtiyaçları ve kulübün mali durumu doğrultusunda bütün transferlerin bilgisi dahilinde yapıldığını ifade ederek, şöyle devam etti:
     TKİ Tavşanlı Linyitspor geçen sezon son haftalarda düşme tehlikesi yaşadı. Geçmişten ders alarak hareket etmemiz gerekiyor. Şu ana kadar aldığımız oyuncuların kaliteleri ortada. Kendilerini ligde belli edecekler. Sağ ön kenarda bir problemimiz var. Şu anda tek sıkıntımız bu. Diğer bölgelerde gayet iyiyiz. Hücum özellikli, kanadı iyi kullanabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var. O mevkinin oyuncusu biraz zor bulunuyor. Bir de alabilirsek forvet arkasına bir oyuncu istiyoruz.
     TFF 1. Lig gibi çok zor bir ligde mücadele ediyorsunuz. Buralarda tutunabilmek kolay değil. Geçen sezon takım gençleştirilmiş ama tecrübeli oyuncu sayısı az tutulmuş. İki sezon önceki takımın kadrosu da dağıtılmış. Sonra da genç ağırlıklı takım kurarsanız, geçen sezon olduğu gibi sıkıntı yaşarsınız. Bu sezon genç oyuncularla tecrübeli oyuncuları harmanladık. Geçen sezonun kadrosunu hemen hemen koruduğumuz ve birbirini tanıyan oyunculardan kurulu bir ekip görüntüsünde olduğumuz için birçok takıma göre avantajlıyız
    
     -Devrimin gözüyle yeni transferler-
    
     Devrim, şu ana kadar takıma transfer edilen 9 oyuncunun kampta gayretle çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı.
     Bu oyuncuların, mevkilerinde kırmızı-siyahlı ekibe yararlı olacağına inandığını söyleyen Devrim, şunları kaydetti:
     Yavuz Eraydın gibi TFF 1. Ligin en iyi kalecilerinden birine sahibiz. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıyı yaşamamak için kaleye dikkat ettik. Hem Yavuzu zorlayıp kaliteyi artıracak hem de genç bir kaleci transfer etmek istedik ve Metin Erolu aldık. Osman Fırat, kendisini ispat etmiş bir oyuncu. Geçen sezon Çaykur Rizesporun 34 maçında görev aldı. Onunla, İsmail Dinlerin ayrılmasından sonra savunmanın sol kanadına yapılabilecek en iyi transferi yaptık. Bilal Özdemir, İnegölspordan öğrencimdir. Akhisar Belediyesporda kendisini geliştirmiş. Özgür Volkan Yıldırım, tecrübeli, vasıfları olan, liderlik konumuna uyabilen, saha dışında da gençler üzerinde etkili olabilecek, onlara yol gösterebilecek bir futbolcu. Hakan Çevik de takımın yarınlarına hizmet edecek bir oyuncu. Ahmet Topal, gelecek için umut bağladığımız, iyi şeyler beklediğimiz ve yatırım anlamında büyük işler başaracağımız bir futbolcu. Oktay Pop, Elazığsporun şampiyon kadrosunda yer alabilmiş genç bir oyuncu. Ön kenar oyuncuları konusunda sıkıntı yaşıyorduk. Bu anlamda bize yardımcı olacak. Eser Yağmur da iyi bir forvet. Uzun ileri uç elemanı sorunumuzu çözebilir. Genç milli takımlarda oynamış Gökhan Öztürk ise Tavşanlının yarınlarına hizmet edecek bir futbolcudur.
     Devrim, yarın sona erecek kampın ardından Tavşanlıya hareket edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Meteorlar geleceğe güvenle bakıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER