UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi -UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Olimpik Marsilya ile karşılaşacak Eskişehirspor, özel uçakla Fransaya gitti -Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: İnanarak gidiyoruz, inşallah turu atlayıp geleceğiz


ESKİŞEHİR (A.A) - UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında, yarın Olimpik Marsilya ile deplasmanda karşılaşacak Eskişehirspor, özel uçakla Fransaya gitti.
     Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Anadolu Üniversitesi Havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirde yapılan ilk maçın 1-1 berabere sonuçlandığını hatırlatarak, turu geçme şansının her iki takım için de eşit olduğunu kaydetti.
     Olimpik Marsilyanın Fransanın köklü takımlarından biri olduğunu ifade eden Ünal, Ama biz her zaman her yerde söyledik. Kimsenin büyüklüğü bizi ilgilendirmiyor. Bizim için büyük olan Allahtır. Futbol bir mücadele ve inanma meselesidir. Bizim oyuncularımızın da bu meselede yeterli olacağını düşünüyoruz dedi.
     Ünal, takımda Batuhan ve Sezgin dışında eksik bulunmadığını belirterek, şöyle konuştu:
     Sezon açılışı öncesi tüm Anadolu takımlarına Marsilyanın elenebileceğini göstermek istiyoruz. Onun için çok iyi hazırlandık. İnanarak gidiyoruz, inşallah turu atlayıp geleceğiz. Hedefimiz gruplara kalmak ancak öncelikli amacımız Marsilyayı elemek. Bu maçı kazanmak adına Fransaya gidiyoruz. İnşallah top bizi sevecek. Büyük Eskişehirspor taraftarına bayram ve sezon açılışı öncesi Marsilya turunu hediye etmek istiyoruz. Hayırlısıyla herşey istediğimiz gibi geçer.
     Fransaya giden kafilede, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, Merkez Odunpazarı ilçe Belediye Başkanı Burhan Sakallı da yer aldı.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER