İlk Adımda Dost Eli projesi

İlk Adımda Dost Eli projesi -Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce hayata geçirilen proje kapsamında Viranşehirdeki kadın kültür merkezleri ve ÇATOMun 100 kursiyerine kent merkezi gezdirildi


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce hayata geçirilen İlk Adımda Dost Eli projesi kapsamında Viranşehirdeki kadın kültür merkezleri ve Çok Amaçlı Toplum Merkezinin (ÇATOM) 100 kursiyerine kent merkezi gezdirildi.
     Gezi kapsamında Şanlıurfaya getirilen ve polis evinde öğle yemeği ikram edilen kursiyerleri, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlunun eşi Zübeyde Likoğlu karşıladı. Kadın kursiyerler ve çocuklarıyla ilgilenen Likoğlu, kurslar hakkında bilgi aldı.
     Etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Emniyet Amiri Mehmet Şen de projeye katkılarından dolayı Vali Celalettin Güvenç ve Emniyet Müdürü Likoğluna teşekkür ederek, bu etkinlik sayesinde Viranşehirli kadınların çocuklarıyla birlikte tarihi Balıklıgöl ve alış veriş merkezini gezme imkanı bulacağını söyledi.
     Geziye katılan kadınların sinemaya da gideceğini aktaran Şen, En büyük öğretmen anneler, yani sizlersiniz. Sizler olmadan aile olmaz, toplum olmaz. Sizler toplumun harcısınız, mayasısınız. Bizler sizin emrinizdeyiz, bizler sizler için varız. 24 saat bizleri arayabilirsiniz. Sıkıntılarınız olduğunda lütfen bize müracaat edin. Ne olursa olsun biz sizin hizmetinizdeyiz dedi.
     Daha sonra Viranşehirli kadınlara Kürtçe dublajlı Çanakkale Destanı belgeseli izletildi.
     Etkinliğin ardından kursiyer kadınlar ve çocukları, rehber polisler nezaretinde Balıklıgöl ve tarihi çarşıları gezdi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber İlk Adımda Dost Eli projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER