Ümraniye'de çıplak kadın cesedi bulundu

Ümraniye'de çıplak kadın cesedi bulundu

Ümraniye'de beton segmentleriyle çevrili bir alanda kadın cesedi bulundu. Cesedi dün görmesine rağmen bugün ihbarda bulunan bir kişi şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

Olay saat 15.00 sıralarında Esenşehir Mahallesi TEM otoyolu, Çamlıca Gişeleri yakınındaki Doğuş İnşaat'ın segment deposu olarak kullandığı arazide meydana geldi. Yayalara kapalı arazideki beton segmentlerin arasında ceset olduğu ihbari polisi alarma geçirdi. Olay yerine çok sayıda ekip gönderildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis 50-55 yaşlarında, çıplak kadın cesediyle karşılaştı. Olay yeri ve çevresi hemen emniyet şeridiyle kapatıldı. Yayalara kapalı olduğu halde cesedi görerek ihbarda bulunan şahıs ise şüpheli sıfatıyla sorguya alındı. İlk ifadesinde çelişkili bilgiler veren zanli daha sonra kelepçelenerek emniyete götürüldü. Cesedin çıplak olmasını ve yüzündeki darp izlerini değerlendiren polis ekipleri tecavüz ve cinayet ihtimali üzerinde duruyor.

Polis, cesedin kime ait olduğunu belirlemek için kayıp ihbarlarını ile çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Ümraniye'de çıplak kadın cesedi bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER