Şüpheli poşetten gurbetçiye 'hatıra' çıktı

Şüpheli poşetten gurbetçiye 'hatıra' çıktı

Taksim Meydanı'nda bir banka şubesi önünde fark edilen şüpheli poşet polisi alarma geçirdi. Uzman ekibin fünye ile patlattığı poşetten elbise ve kemer çıktı. Gurbetçi bir vatandaşın kemeri hatıra olarak alması dikkat çekti.

Banka şubesinin önünde fark edilen poşet polise bildirildi. Olay yerine gelen asayiş ekibinin incelemesinin ardından olay yerine bomba uzmanı ekip çağrıldı. İncelemenin ardından fünye kullanarak poşetin patlatılmasına karar verildi. Çevre güvenliği alınarak şüpheli paketin bulunduğu Abdülhakhamit Caddesi girişi kapatıldı. Olay yeri güvenlik kordonuna alındı. Fünye ile patlatılan poşetten giysiler ve kemer çıktı. Polisin incelemesini tamamlamasının ardından temizlik görevlileri çevreye yayılan giysileri topladı.

Bu arada temizlik görevlisine yaklaşan Ahmet Çilingiroğlu isimli vatandaş, İsveç'den geldiğini ve birkaç gündür İstanbul'da bulunduğunu söyledi. Çilingiroğlu, "Kemeri bana verin, hatıra kalsın!" diyerek kemeri istedi. Kemeri alan Çilingiroğlu, "Polis poşeti patlattı, şükürler olsun vatandaşa bir şey olmadı. Bu kemer de bana anı olacak kalacak, gerçek söylüyorum." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Şüpheli poşetten gurbetçiye 'hatıra' çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER