NBA maçında devlerin kavgası salonu karıştırdı

NBA'de Indiana Pacers, Golden State Warriors’ı 108-97 mağlup ettiği karşılaşmaya dördüncü periyotta çıkan kavga damgasını vurdu.

NBA maçında devlerin kavgası salonu karıştırdı

Son dönemde yakaladığı form grafiğiyle Doğu’da New York’u da geride bırakarak Miami’nin arkasına yerleşen Indiana, Golden State karşısında da kazanmayı başarsa da bu maç, ileride başka bir yönden hatırlanacak.

Dördüncü çeyreğin bitimine 6.10 kala Pacers 95-85 öndeyken önce Andris Biedrins, David West geriye çekilerek şut atarken rakibine faul yaptı. Ardından o esnada pota altı mücadelesine girişen David Lee ve Roy Hibbert arasında ise tansiyon yükseldi.

Kendisini iten Lee’ye Hibbert’tan ecvap gecikmezken oyuncuların tümü bir anda Warriors potasının altında kümelendi. Sahadaki en kısa oyuncu olan Golden State’in oyun kurucusu Stephen Curry ikiliyi ayırmak için olaya dahil olurken Hibbert, Curry’ye pek dostça yaklaşmayarak rakibini iki kez yere itti. Bu kontaktan sonra bir anda Warriors’ın yardımcı koçu Michael Malone ve Jarrett Jack de kavganın ortasına girerken kavga taraftarların arasına kadar sıçradı ama hiçbir izleyici buna karışmadı. Nitekim, Pacers’ın pota altı oyuncusu Roy Hibbert hakemler tarafından oyundan atıldı.



<< Önceki Haber NBA maçında devlerin kavgası salonu karıştırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER