Fenerbahçe'yi çok kızdıracak Benfica yorumu

İspanya'da yayınlanan Laopinion Gazetesi, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan Benfica ile Fenerbahçe maçının ustalarla çaylakların savaşına sahne olacağını savundu.

Fenerbahçe'yi çok kızdıracak Benfica yorumu

A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi Yarı Finalleriyle ilgili bir haber analiz yayınlayan gazete yarı finale kalan takımların geçmişine bakıldığında en iddialı takımın Chelsea olduğunu vurgulayarak kupa finalinin bu takımla diğer tecrübeli ekip Benfica arasında geçeceğini iddia etti.

Yarı finaldeki dört takımın da henüz bu kupayı müzesine götüremediğine dikkat çeken gazete, bu maçlarda tecrübenin ağır basacağını bu nedenle Chelsea ve Benfica'nın Fenerbahçe ve Basel takımlarına oranla bir adım önde olduğunu ifade etti.

Laopinion gazetesi, Basel ve Fenerbahçe'nin tarih yazmak için yola çıktığını da hatırlatarak çaylakların UEFA kupasını ustalara vermemek için büyük çaba sarf edeceğine işaret etti. Gazete ayrıca, 1982-83 sezonunda Anderlecht karşısında finalde 2-0 kaybeden Benfica'nın bu kez kupayı almak için varını yoğunu ortaya koyacağını vurguladı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'yi çok kızdıracak Benfica yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER