Silivri Emniyet Müdürü makamında ölü bulundu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, makam odasında ölü bulunan Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın beylik silahıyla intihar ettiğini açıkladı.

SHABER3.COM

Sabah saatlerinde Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın makamına giren görevli bir polis, Çalışkan'ı yerde hareketsiz yatarken buldu ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Çalışkan'ın Silivri Emniyet Müdürlüğü'ndeki makam odasına gelen sağlık ekipleri, Emniyet Müdürü Çalışkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda Silivri İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayken 31.07.2017 günü vefat eden 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın, çalışma odasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kedisine ait beylik silahı ile intihar etmiş olduğu olay yeri incelemesinden sonra anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikata Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı devam etmektedir” denildi. Çalışkan’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. GEÇEN YILIN SONUNDA ATANMIŞTI Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, 26 Aralık 2016 tarihinde Emniyet Müdürü Hakan Er'in yerine Silivri'ye Emniyet Müdürü olarak tayin olmuştu. 2 çocuk babası olan Çalışkan, özellikle uyuşturucu konusunda ilçede büyük hassasiyet göstermesi ile biliniyordu.


<< Önceki Haber Silivri Emniyet Müdürü makamında ölü bulundu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER