Reina'nın sahibi: ABD'liler uyarmıştı, göz göre göre oldu

İstanbul’un gözde eğlence mekanlarından Ortaköy’deki Reina gece 01.30 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan ya da saldırganlar Kalaşnikoflarla içeri girip çevreye ateş açtılar. Bir görgü tanığı Noel baba kıyafetli 3 kişinin kapının önündeki polisleri silahla tarayarak içeri girdiğini iddia etti.

Ünlü gece kulübüne silahlı saldırı, ölü ve yaralılar var!

Hürriyet muhabiri Toygun Atilla,  “Kendisine ulaştığımda ağlamaktan güçlükle konuşabiliyordu” şeklinde ifade ederek Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan’ın söylediklerini aktardı: “İçeri giren şerefsizler Kalaşnikoflarla taramışlar. Amerikan istihbaratı bunun bilgisini vermişti. 1 hafta 10 gün süreyle buralarda deniz dahil güvenlik önlemleri alındı. Sonra ne oldu? Göz göre göre bu saldırı meydana geldi.” GECE KULÜBÜ ÇALIŞANI, DEHŞET ANLARINI ANLATTI Beşiktaş'ta saldırının gerçekleştiği gece kulübü çalışanı, dehşet anlarını anlattı.Beşiktaş'ta meydana gelen saldırının ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen gece kulübü çalışanı, o anları anlattı. Gece kulübünde garson olarak çalıştığı öğrenilen kişi, "Birden panik, aşağı indik saklandık. Arkadaşımı getirdim. Panikledik atladım yere. İki kişilermiş birini gördüm. İçeride çok yaralı var. Mekanda 500-600 kişi kadar vardı" ifadelerini kullandı. POLİS DENİZDEN DE GECE KULÜBÜNÜN ETRAFINI SARDI
Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne yapılan silahlı saldırı sonrası polis gece kulübünü hem karadan hem de denizden sardı. Öte yandan gece kulübünde bulunanların bazılarının denize atladığı ve deniz polisinin vatandaşları kurtarmaya çalıştığı öğrenildi.
Ortaköy'de bulunan gece kulübüne silahlı saldırı sonrası polis gece kulübüne saldırganları yakalamak için operasyon başlattı. Polis karadan gece kulübünün etrafını sararken, deniz polisi de denizden olaya müdahale etti.

<< Önceki Haber Reina'nın sahibi: ABD'liler uyarmıştı, göz göre göre oldu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER