Hollanda'dan Afyon termal tesislere turlar düzenlenecek


Afyonkarahisar'daki termal turizm tesislerine Hollandalı misafirlerin getirilmesine yönelik paket turlar düzenlenecek.

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Afyonkarahisar'da ki termal turizm ve tesislerinin tanımı için Hollanda'da faaliyet gösteren tur operatörleri ve acentelerine yönelik bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Ajansın, 2013 yılından bu yana düzenlenen tanıtım gezisi organizasyonlarının bu ayağında 420 bin Türk vatandaşın yaşadığı Hollanda'da faaliyet gösteren tur operatörleri ve acenteleri vardı.

ZEKA Destek Ofisi Koordinatör Vekili Ali Ceyhan, düzenlenen toplantıda bölge ve Afyonkarahisar'ın turizm potansiyeli ile ilgili bilgiler verdiklerini söyledi. İkili görüşmelerde özellikle kış aylarında termal turizme olan ilgilinin artırılması ve Afyonkarahisar'a Hollandalı misafirlerin getirilmesine yönelik paket turların hazırlanmasına ve pazarlama faaliyetlerinin artırılmasına karar verildiğini kaydetti.

Tur operatörlerinin Afyonkarahisar'ı yakından tanımaları için gün boyu tanıtım programı gerçekleştirdiklerini ifade eden Ceyhan, şöyle konuştu: "İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Özge Demirayak ziyaret edildi. Bu ziyaret kapsamında Afyonkarahisar'ın turizm potansiyelinin geliştirilmesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Program dahilinde gün boyunca il merkezimizde bulunan 5 yıldızlı oteller gezildi. Ayrıca en son teknoloji ile konforu bir arada sunan Türkiye'nin en gelişmiş tedavi merkezlerinden biri olan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi. En son olarak tarihi Ulu Cami, Kale, Konaklar, Mevlevihane ve Uzun Çarşı ziyaretini gerçekleştirildi."

CİHAN
<< Önceki Haber Hollanda'dan Afyon termal tesislere turlar düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER