İtalyan ISVEA 30 milyon dolarlık ihracat yapacak!

Isvea, üst grup banyo segmentinde 5 yılda % 15 Pazar payı elde etmeyi hedefliyor. Isvea, İtalya pazarında vitrifiye seramik ve banyo mobilyaları alanında ilk 10 marka arasında yer alıyor.

İtalyan ISVEA  30 milyon dolarlık ihracat yapacak!

İtalya pazarında vitrifiye seramik ve banyo mobilyaları alanında ilk 10 marka arasında faaliyet gösteren Isvea, artık Türkiye’de. 2013 yılı başında Ece Holding tarafından marka, tasarım, tüm entelektüel sermaye hakları ve İtalya’daki bayi ağıyla birlikte satın alınan Isvea, üst grup banyo segmentinde 5 yılda % 15 Pazar payı elde etmeyi hedefliyor. Ürün portföyündeki  tüm klozetleri aquaplus su tasarrufu özelliğine sahip olan Isvea, çevreye saygıyı tüm tasarım ve teknolojilerinin merkezine oturtan bir marka.

Isvea İtalyan tasarım zevkini Türkiye pazarıyla buluşturmanın yanında Türkiye’de üretilen banyo ürünlerini AB ülkelerine ihraç etmeyi hedef olarak belirlemiş durumda. Türkiye  tüketicisi ile ilk tanışmasını, 26 Şubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen  26. Uluslararası Seramik Banyo Fuarı Unicera'da, 300 m2'lik standındaki ürünleriyle gerçekleştiren Isvea  Türkiye’de ilk kez görücüye çıkan ürünleriyle fuarda; tasarım, teknoloji, trend ve tasarruf özellikleri ile öne çıktı.Üretim faaliyetlerinde çevre dostu bir yaklaşımı benimseyen teknolojiler geliştiren Isvea, UNICERA’daki standında teknolojik ürünlerine özel bir yer ayırdı.

Özellikle banyosunda dekorlu ürün isteyen müşteriler açısından yıllarca ilk günkü görüntüsünü koruma garantisi veren decorPlus lavabolar hem estetik hem de dayanıklılık üstünlükleri ile müşterilerin büyük beğenisini topladı. Geleneksel ve çağdaş çizgileri sentezleyerek 60'ların esintisini günümüze taşıyan Palazzio; fonksiyonelliği ön planda tutan modern çizgili Sott'Aqua; yuvarlak hatlı, kıvrımlı tasarımıyla kaliteyi estetikle buluşturan Viva; klasiğin modern yorumu Eleganza; yalın hatlı Valente ve yumuşak, modern hatlarıyla Sentimenti  fuarda standın öne çıkan koleksiyonları oldu. 

<< Önceki Haber İtalyan ISVEA 30 milyon dolarlık ihracat yapacak! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER