Bahçeli'nin kitabını yazan yazardan ilginç iddia

Bahçeli ile ilgili yazdığı kitap yayınlanmadan yasaklanan Sabahattin Önkibar, Ulusal Kanal'daki Alternatif programında "Devlet Bahçeli'ye sözde suikastlar yapılabilir" dedi.

Bahçeli'nin sözleri paylaşım rekoru kırıyor


Ulusal Kanal programcısı ve Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, MHPGenel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Önkibar, Ulusal Kanal'daki Alternatif programında, Devlet Bahçeli'ye sözde suikast düzenlenebileceğini öne sürdü. "Aldığım bir bilgiyi paylaşıyorum" diyen Önkibar, Devlet Bahçeli'yi mağdur göstermek için sözde suikast yapılabileceğini söyledi.

Önkibar şöyle konuştu:

"Aldığım bir bilgiyi paylaşayım. 'Evet'çiler çok sıkıştı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin tabanının yüzde 90'ı 'Hayır' diyor. Buradan uyarıyorum, not düşüyorum, kayıt altına alıyorum. Önümüzdeki günlerde bu kitabı 'operasyon kitabı' diye sunup komplolara girişe bilirler.

Aldığım bir bilgiyi paylaşıyorum. Devlet Bahçeli'ye çakma suikastler yapılabilir. Gerçek suikast olmaz. Kimse Devlet Bahçeli'ye suikast yapmaz; çünkü emperyallerin emrinde. Neden mi yapılabilir? Devlet Bahçeli'yi mağdur etmek için. Bahçeli'ye karşıt olan, muhalifleri, Meral Akşener'i Ümit Özdağ'ı Koray Aydın'ı ve diğer ülkücü önderleri şaibe altına sokmak için Bahçeli'ye sözde suikast yapılabilir." 

Önkibar, bu çerçevede önümüzdeki günlerde "Bahçeli'ye suikast hazırlığında" denilerek bazı tutuklamalar olabileceği bilgisini de aldığını bunların tezgah olduğunu belirtti. 
<< Önceki Haber Bahçeli'nin kitabını yazan yazardan ilginç iddia Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER