Aytaç Durak, 'Söyleyeceklerim Var' adlı kitabını Başkan Uludağ'a hediye etti

Aytaç Durak, 'Söyleyeceklerim Var' adlı kitabını Başkan Uludağ'a hediye etti

Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı ziyaret ederek, kısa süre önce yayınlanan 'Söyleyeceklerim Var' adlı kitabını hediye etti.

Sarıçam'ın Adana'nın gelişen ve değişen en güzel ilçelerinden olduğunu belirten Aytaç Durak, ilçenin kentin kuzey-batıya doğru ilerlemesi gerektiğini, bu konudaki çalışmaları da beğeni ile izlediğini ifade etti.

Durak, bir süre görüştüğü Başkan Bilal Uludağ'a yazdığı ve gerek memuriyet, gerekse belediye başkanlığı döneminde yaşadıklarını anlattığı 'Söyleyeceklerim Var' adlı kitabı hakkında bilgi verdi. Durak konuşmasının ardından ise Başkan Bilal Uludağ'a imzaladığı kitabı hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise kitabını kendisine hediye eden Aytaç Durak'a teşekkür etti. Uludağ, "Öncelikle hayırlı olsun. Bu önemli kitabı dikkatlice ve birkaç kez okuyacağım. Elinize sağlık. Geçmişte Adana için güzel hizmetlerde bulundunuz. Bilgi, birikim ve siyasi alanda yaşadıklarınızı kitaba yansıtmanız önemli." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Aytaç Durak, 'Söyleyeceklerim Var' adlı kitabını Başkan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER