Ordudaki okullarda süt dağıtımı başladı

Ordudaki okullarda süt dağıtımı başladı -Vali Düzgün: Program kapsamında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 48 bin öğrenciye süt dağıtımı yapılacak


ORDU (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü okul sütü programı kapsamında Ordudaki okullarda süt dağıtımı başladı.
     Program doğrultusunda 19 Eylül İlkokulunda, Ordu Valisi Orhan Düzgün tarafından öğrencilere süt dağıtımı gerçekleştirildi. Vali Düzgün, süt dağıtımı esnasında öğrencilere sütün önemine ait bilgiler verdi.
     Program sonunda gazetecilere açıklama yapan Düzgün, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde tüm illerde süt dağıtımının yapılacağını hatırlattı.
     Bugün Orduda süt dağıtımına başladıklarını ifade eden Düzgün, Program kapsamında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 48 bin öğrenciye süt dağıtımı yapılacak dedi.
     Sütün çocuklar için önemli olduğunu vurgulayan Düzgün, Süt, çocuklarımızın vücut gelişimleri bakımından, kış mevsiminde bronşit ve benzeri hastalıklardan korunmaları adına son derece faydalı bir içecek. Bu nedenle bakanlıklarımızın yapmış olduğu bu program çerçevesinde Ordu ilimizde de bugünden itibaren süt dağıtımı yapılacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordudaki okullarda süt dağıtımı başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER