BUGİAD, iftarda şehit aileleri ve gazileri

BUGİAD, iftarda şehit aileleri ve gazileri ağırladı -BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er: -İnşallah terör belasından da kurtulacağız


BURSA (A.A) - Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er, şehit aileleri ve gaziler için düzenlediği iftar programında, İnşallah terör belasından da kurtulacağız dedi.
     Kültürpark Nevbahar Kafede, düzenlenen iftara BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, yönetim kurulu ve üyeleri, şehit ve gazi derneklerinin yanı sıra, şehit ailesi ve gazilerle birlikte yaklaşık 250 kişi katıldı.
     İftar yemeğinin ardından, konuşma yapan Er, İnşallah terör belasından da kurtulacağız dedi.
     İslamın şehitlik mertebesine verdiği öneme işaret eden Er, Maddiyatın gözleri kör ettiği, vermenin çok zor olduğu bir ortamda hala milleti için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan yiğitler ve sizin gibi ana, babalar var. Bu anlayış olduğu sürece birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize göz diken hainler asla emellerine ulaşamayacaklar dedi.
     Yaşanan acıların sadece şehit yakınları ve gazilerin değil bütün Türk milletinin olduğunu vurgulayan Er, Bu acı, bu çile mutlaka bir gün bitecek dedi.
     Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Bursa Şube Başkanları da iftar buluşmasını geleneksel hale getirdiği için BUGİADa teşekkür etti.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber BUGİAD, iftarda şehit aileleri ve gazileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER