Bandırma Belediyesinden Yaşasın Cumhuriyet Turnuvası

Bandırma Belediyesinden Yaşasın Cumhuriyet Turnuvası


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yaşasın Cumhuriyet Halı Saha Futbol Turnuvası, Ziraat Bahçesi Nazende Halı Saha Tesislerinde başladı.
     Belediye personeliyle birlikte taşeron firmaların oluşturduğu toplam 15 takımın yer aldığı turnuvanın başlama vuruşunu yapan Belediye Başkanı Sedat Pekel, turnuvanın cumhuriyetin kuruluşunun 89. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen anlamlı bir etkinlik olduğunu söyledi.
     Pekel, Bandırma Belediyesi olarak hem belediye personeli arasında dayanışma ve kardeşlik duygularını artırmak hem de cumhuriyetin 89. yılı etkinlikleri kapsamında farklı bir etkinliğe imza atmak istediklerini belirterek, turnuvaya katılanlara başarılar diledi.
     Turnuvanın ilk gününde açılış karşılaşması Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirzanın formasını giydiği Park-Bahçe Müdürlüğü ile Elektrik Etüt birimi arasında gerçekleşti.
     Karşılaşmayı, Park-Bahçeler Müdürlüğü 6-1 kazandı.
     Günün diğer karşılaşmalarında ise Belediye Güvenlik, Karaca Kömürü 4-2, Zabıta Müdürlüğü ise Kanal İşlerini 6-2 mağlup etti.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırma Belediyesinden Yaşasın Cumhuriyet Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER