MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata: -Sakaryanın her köyünde, her mahallesinde ayrı bir dert var ama bakın iktidarın gündeminde bu konular hiç yoktur


SAKARYA (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, Sakaryanın her köyünde, her mahallesinde ayrı bir dert var ama bakın iktidarın gündeminde bu konular hiç yoktur dedi.
     Geyve ve Pamukova ilçelerinde partililerle buluşan Kutluata, Geyvede sayısız kültür varlığı bulunduğuna dikkati çekerek, meyve ve sebze yetiştiriciliğinin geçmişte bölgenin en büyük geçim kaynağı olduğunu anımsattı.
     Tarımda ve ekonomide uygulanan politikaların yanlış olduğunu vurgulayan Kutluata, Geyvede üretici, önceden üreterek sattığı sebze ve meyveyi artık satın aldığını söylüyor. Bugün köylerde oğlunu evlendiren, ev yapan veya araba alan çiftçi, tarlasını satarak bunu yapıyor. Önceden ürettiğinden kazanarak yaptıklarını şimdi ihtiyaçlarını karşılamak için satmak zorunda kalıyor dedi.
     Geyvedeki temaslarının ardından Pamukovaya geçen Kutluata, vatandaşların terör, ekonomi ve ülke gündemiyle ilgili sorularını yanıtladı.
     Kutluata, verimli topraklarla Pamukova ve Geyve çiftçisinin el emeği ürünlerinin artık para etmediğini öne sürerek, Ekonomisi tarıma dayalı ilçe sayısı artık kalmadı. Sakaryanın her köyünde, her mahallesinde ayrı bir dert var. Esnaf ağlıyor, çiftçinin hali ortada, asgari ücret ortada, emekli emekliliğini yaşamıyor. Bakın iktidarın gündeminde bu konular hiç yoktur diye konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Kutluata: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER