Çaldığı köpeği sevgilisine hediye etmiş


Eyüp'te bir siteye hırsızlık için giren 3 zanlı, 20 bin lira parayla birlikte Terrier cinsi köpeği çaldı. Yakalanan zanlılardan Özgür K. polise verdiği ifadede, çaldığı köpeği Moldovalı sevgilisine hediye ettiğini söyledi. Hırsızlık zanlılarının siteye giriş çıkışları ve daha sonra gözaltına alınmaları güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul polisi, lüks sitelerdeki evleri soyan 3 hırsızlık zanlısını yakaladı. Toplam 117 suç kaydı bulunan 3 kişi gözaltına alındı. İddiaya göre ilk olay, Göktürk Mahallesi'nde meydana geldi. Zanlılar, yabancı uyruklu ev sahibi Sandrow M. dışarıdayken, lüks dairenin penceresini açarak evdeki kasada bulunan toplam 25 bin lirayı alarak aldı ve izlerini kaybettirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, zanlıların siteye lüks bir otomobille girdiklerini belirledi.

Aynı bölgede bir hırsızlık daha yaşandı. Henry F.'nin evine giren hırsızlar içerideki 20 bin lirayı ve Terrier cinsi köpeği alarak kayıplara karıştı. Polisin takibine göre, aynı ekip Çekmeköy'de bir hırsızlık olayına daha karıştı. Ahmet K.'ya ait villadan kasayla beraber 500 bin lira değerinde ziynet eşyası çalındı.

SEVGİLİSİ KÖPEĞİ MOLDOVA'YA GÖTÜRMÜŞ

Özgür K.(30), Halis K.(33) ve Feridun Ş.( 29) yakaladı. Haklarındaki toplam 117 suç kaydı bulunan şüphelilerin, 22 arama kararı olduğu öğrenildi. Son vukuatlarında 500 bin lira çaldığı belirtilen hırsızlık zanlılarının ceplerinde, toplam 50 lira çıkması dikkat çekti.

Henry F.'ye ait Terrier cinsi süs köpeğini çalan kişinin Özgür K., olduğunu belirlendi. Özgür K.'nin, çaldığı köpeği sevgilisine hediye ettiği ortaya çıktı. Özgür K., polise verdiği ifadesinde Moldova uyruklu sevgilisinin köpeği alarak ülkesine götürdüğünü söyledi.

CİHAN
<< Önceki Haber Çaldığı köpeği sevgilisine hediye etmiş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER