Yunanistan Teknik Direktörü Michael Skibbe, Eskişehirspor sorusuna cevap vermedi


Türkiye A Milli Futbol Takımı ile yarın özel bir maç yapacak olan Yunanistan Milli Takımı, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Karşılaşmanın oynanacağı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Türkiye maçının son çalışmasını yapan konuk Yunanistan Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Michael Skibbe basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Alman teknik adam, "Herşeyden önce Türkiye'ye yeniden geldiğim için, Yunan Milli Takımı ile beraber geldiğim için çok mutluyum." diyerek, şöyle konuştu:

"Türkiye'yi, Fransa'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandığı için tebrik ediyorum. Türkiye son oynadığı dört beş maçta çok iyiydi. Bu yüzden onlarla tekrardan maç yapacak olmamız bizim için mutluluk verici. Bence yarın akşam çok ilginç olacak. Umarım benim takımım en iyisini yapar ve iyi sonuç alırız."

2004 yılının Avrupa şampiyonu olan ancak EURO2016 Fransa finallerine gidemeyen Yunanistan'ın geçen ayı çok kötü geçirdiği hatırlatan bir basın mensubunun, 'Yunanistan Milli Takımı geçen ayı çok kötü geçirdi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna ise Skibbe şöyle cevap verdi:

"Evet bu yüzden Yunanistan Milli Takımı yine teknik direktörünü değiştirdi. Son iki yılda ben dördüncü teknik direktörüm. Bizim şu aşamadan sonraki hedefimiz Rusya'da yapılacak 2018 Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanmak olacak. Bunun için önümüzde hazırlanma adına bayağı bir zaman olacak. Yani Ekim ayında yapacağımız bir sonraki maça kadar. Şu anda en dip yaptığımız yerden yukarıya doğru çıkmaya çalışıyoruz. Aynı Türk Milli Takımı'nın yaptığı gibi. Umarım Türk Milli Takımı'nın birkaç ay öncesinden yapmaya başladığı gibi biz de güzel sonuçlar alacağız."

Alman teknik adam bir basın mensubunun, 'Daha önce Karabükspor'u çalıştırdınız, Eskişehirspor'u çalıştırdınız ve Eskişehirspor Türkiye'de çalıştırdığınız son kulüptü. Sizin yerinize Eskişehirspor'a gelen İsmail Kartal da gönderildi. İkinizin de Eskişehirspor'dan ayrılmanızla ilgili yorumunuz nedir?, Eskişhir'deki problem ne idi?' diye sorması üzerine ise "Bu şuan için benim problemim değil. Ben şuanda Yunanistan Milli Takımı'nın teknik direktörüyüm. Ben sadece yarın Türkiye ile yapılacak maçla ilgili soruları yanıtlamak isterim. Diğer kulüplerle olan maçları değil." diyerek, yorum yapmadı.

Alman teknik adam basın açıklamasının sona ermesinin ardından ise Türkçe olarak, "İyi akşamlar" diyerek kameralarının karşısından ayrıldı.

Bu arada Yunanistan, Türkiye ile yarın saat 20.15'te Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapacağı müsabakanın son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Michael Skibbe yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından tek pas, 5'e 2 top kapma ve taktik antrenmanı yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber Yunanistan Teknik Direktörü Michael Skibbe, Eskişehirspor... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER