Ziyapaşa Bulvarında asfalt ve refüj düzenlemesi

Ziyapaşa Bulvarında asfalt ve refüj düzenlemesi


ADANA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tüm kamu kurum ve kurullar tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Adananın en gözde bulvarlarından Ziyapaşa Bulvarını asfaltlayor, refüjü yeniden düzenliyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Akıllı Dokunuş Projesi kapsamında Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde sorumluluk alanlarındaki ana cadde, bulvar ve meydanları yeniden düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, altyapı çalışmaları tamamlanan Ziyapaşa Bulvarındaki uygulamalarını da sürdürüyor.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürü Hüseyin Dündar, ASKİ, TEDAŞ, Aksagaz gibi kuruluşların Ziyapaşa Bulvarındaki altyapı çalışmaları bitirdiğini belirterek, Ekiplerimiz şimdi bulvarın asfaltını sıyırıyor. Sıyırma işlemleri tamamlandıktan sonra 10 santimetrelik asfalt serilecek. Ayrıca, Ziyapaşa Bulvarındaki refüj de yeniden elden geçiriliyor. Toprak yenileniyor, çeşitli ağaç ve bitkiler ekiliyor. Çok kısa sürede tamamlanacak çalışmalardan sonra Ziyapaşa Bulvarı yeni haliyle dikkat çekecek dedi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Ziyapaşa Bulvarında asfalt ve refüj düzenlemesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER