YGSde başarı gösteren öğrenciler ödüllendirdi

YGSde başarı gösteren öğrenciler ödüllendirdi -AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş: "Bu başarılarınızı hedefsiz bırakmayın. Hedefsiz gemiye rüzgar bile yardım etmez"


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu Halil Kale Fen Lisesinde, YGSde ilk 1000ne giren 7 öğrenciyi ödüllendirdi.
     Yurttaş, burada yaptığı konuşmada öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi:
     "Ancak bu başarılarınızı hedefsiz bırakmayın. Yaptığınız her işte bir hedef belirleyin. Ben ilkokuldayken öğretmenim bana Büyüyünce ne olacaksın- diye sorardı. Ben de Cerrah olacağım derdim. İmam Hatipe gittim bana Sen cerrah olacaksan İmam Hatipte ne işin var- dediler. Ben ise azimle çalışarak kendime çizdiğim hedefime ulaştım. Bugün genel cerrahım. Mutlaka bir hedefiniz olsun. Hedefsiz gemiye rüzgar bile yardım etmez unutmayınız."
     YGS sınavında ilk bine giren 7 öğrenciye ödüllerini veren Yurttaş, okul müdürü Tahsin Bozkurta ve eğitimcilerine teşekkür etti.
     Tahsin Bozkurt da 2012 sınavlarının sonuçlarına göre yapılan değerlendirmede okullarının fizik dalında Türkiye birincisi, biyoloji dalında Türkiye ikincisi matematik, coğrafya dalında Türkiye dördüncüsü olurken, genel sıralamada ise Türkiye beşincisi olarak kendilerini gururlandırdığını kaydetti.
     Muzaffer Yurttaş ve eşi Dilek Yurttaş öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretlerini tamamladılar.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber YGSde başarı gösteren öğrenciler ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER