Yeni atanan öğretmenler yemekte bir araya

Yeni atanan öğretmenler yemekte bir araya geldi


ŞANLIURFA (A.A) - GAP Eğitim Gönülleri Derneğince, Şanlıurfaya atanan öğretmenlere yemek verildi.
     Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yemeğe, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve Gap Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Murat Süngü, Özel Çağlayan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Üsküplü ile kente yeni atanan bazı öğretmenler katıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, törende yaptığı konuşmada, görevine yeni başlayan öğretmenleri tebrik etti.
     Şanlıurfaya bu yıl 2 bin 886 öğretmenin atandığını, bunun 850sinin merkez, diğerlerinin köy veya mezralarda görevlendirileceğini aktaran Pala, şunları kaydetti:
     Bizler Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak özel, resmi demeden bütünlük içerisinde birlik içerisinde Şanlıurfamızın gençliğini, çocuklarını en iyi şekilde eğitmek üzere el birliğiyle hareket ediyoruz. İnşallah onları sizler aracıyla yarınlara hazırlayacağız. Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü olarak ben sizlere peşinen tahakkuk ediyorum her türlü sorunlarınızda problemlerinizde, meselelerinizde ben yanınızda olacağım. Her zaman söylediğim bir şey var sizin bana ihtiyacınızdan çok benim size ihtiyacım var zira sizlerin aracılığıyla çocuklarımı yetiştireceğim. Eğer sizler olmazsanız ben bu işi başaramam. Dolaysıyla ben de İl milli Eğitim Müdürü olarak sizin yolunuzdaki engelleri, taşları, dikenleri, yılanları, çıyanları temizleyeceğim. Siz de yolunuza inşallah devam edeceksiniz. Bütün gayretimiz, bütün çalışmamız, bütün emeğimiz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek bu ülkeye, bu topluma, bu millete, bütün insanlara yararlı bireyler olarak hazırlamak.
     Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, yemeğe katılan öğretmenlerle tanıştı.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Yeni atanan öğretmenler yemekte bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER