AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Demir: -Kırsal kalkınmada öncü il olacağız


SAMSUN (A.A) - Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsunun kırsal kalkınmada öncü il olacağını söyledi.
     Demir, AK Parti KAvak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, İl Genel Meclisi Üyesi Salim Özal ve partililerle birlikte Kavak ilçesinde köy ziyaretlerinde bulundu.
     İlk önce Göçebe köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Demir, ardından Divanbaşı, Mahmutbeyli ve Karuntu köylerini de ziyaret etti.
     Köylülerin sorunlarını dinleyen Demir, özellikle köylerde yaşam tercihinin giderek arttığını ifade etti.
     Köylerin yaşam kalitesinin artırılması için Hükümet olarak bir çok çalışmanın, önceliklerin hayata geçirildiğine işaret eden Demir, kırsalda alt ve üst yapı sorunlarının yerel yönetimlerce çözümü noktasında Samsunda bir çok şehre kıyasla daha üst seviyelerde başarı sağlandığını söyledi.
     Kırsal kalkınmanın önemli bir hükümet çalışması olduğunu dile getiren Demir, şu ifadelerde bulundu:
     Ülkemizde devletin ulaşmadığı, sorununu gidermediği yer kalmadı. İmkanlar ölçüsünde her noktaya ulaşılıyor, eksikler tespit ediliyor, çalışma programına alınıyor, kısa sürede tamamlanıyor. Kırsal kalkınmanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bizler de bu noktada başarı sağlayarak yolumuza devam ediyoruz. Samsun şuan çok iyi durumda. Önümüzdeki yıllarda Türkiye genelinde kırsal kalkınma sürecini başarı ile önde tamamlayan bir Samsun hedefliyoruz. Bu bize uzak değil, yapılan çalışmalar bunu gösteriyor.
     Demir, il genelinde köylere yönelik yürütülen çalışmalar sayesinde köylerin daha yaşanılır yerler haline geldiğini de sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Samsun Milletvekili Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER