Yemen Sağlık Bakanlığı yetkilileri Manisada

Yemen Sağlık Bakanlığı yetkilileri Manisada


MANİSA (A.A) - Ege Uluslararası Sağlık Federasyonu organizasyonuyla Türkiyede bulunan Yemen Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Manisada incelemelerde bulundu.
     Yemen Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler Daire Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem El Cüneyt, Aden şehri 22 Mayıs Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammed Mustafa ve Elb şehri Tevra Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Sigorta Sistemi Başkan Yardımcısı Dr. Essam Ali El Sanaaniden oluşan heyet, OSB Sağlık Merkezi ve 112 Komuta Merkezinde inceleme yaptı.
     El Cüneyt, gazetecilere yaptığı açıklamada hizmet kalitesinden etkilendiklerini belirterek, "Biz de inşallah aynı adımları takip edip ülkemize entegre edebiliriz. Türkiye bize göre ileri doğru çok güzel adımlar atmış. Biz daha yolun başındayız. Aile hekimliği ve sağlık sigorta sistemini uygulanabilir hale getirmek büyük konular. İnşallah Türklerin yardımıyla başaracağız. Vatandaş gerçekten hakkettiği ve layık olduğu hizmeti alabiliyor. Müslüman bir ülkede böyle bir hizmet kalitesine ulaşılması çok önemli bir şey" dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Yemen Sağlık Bakanlığı yetkilileri Manisada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER