Yalovaspor, Vefaya güveniyor

Yalovaspor, Vefaya güveniyor -Ekonomik darboğaz nedeniyle TFF 2. Ligden amatör lige kadar düşen Yalovaspor, Vefa tişörtleriyle gelir sağlamayı amaçlıyor


YALOVA (A.A) - Yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle TFF 2. Ligden Süper Amatör Kümeye kadar düşen Yalovaspor, Vefa tişörtleriyle gelir sağlamayı amaçlıyor.
     Kulüp Başkanı Tamer Erbul, Vefa yazılı tişörtlerin tanıtım toplantısında, kulübün maddi anlamda toparlanması için Vefa adlı proje başlattıklarını söyledi.
     Erbul, 1963 yılında kurulan kulübün gelecek sezon 50. yılını kutlayacağını belirterek, Hazırladığımız Vefa tişörtlerini 30 liradan satacağız. Henüz tanıtımını bile yapmadan tişörtlerimiz büyük ilgi gördü dedi.
     Tişörtleri ilk olarak Yalovanın önde gelen isimlerine hediye edeceklerini vurgulayan Erbul, Bayram sonuna kadar 5 bin satış rakamına ulaşmayı hedefliyoruz. Herkesi vefalı olmaya ve bu tişörtleri almaya bekliyoruz. Fiyatı 30 lira gibi çok uygun bir rakama satılan tişörtlerimizin yanında diğer taraftar ürünlerimiz de alışveriş merkezlerimizde, Ramazan Sokağında ve gezici aracımızda satışa sunulacak diye konuştu.
     Tanıtım toplantısına kulüp yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
     2009-2010da Üçüncü Lige, 2010-2011de Bölgesel Lige düşen Yalovaspor, geçen sezon düştüğü Süper Amatör Kümede bu yıl mücadele edecek.
    
     Muhabir: Nedim Güler / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Yalovaspor, Vefaya güveniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER