Ereğli Şoförler Odası Başkanı Civelek:

Ereğli Şoförler Odası Başkanı Civelek: Milletvekilimiz Candan, 30 Haziranda süresi biten D-4 yetki belgesinin 31 Aralık tarihine uzatılmasına yardımcı olmuştur. Bu sorun, sadece Ereğlideki şoför esnafının sorunu değil Türkiyede


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candanın 30 Haziranda süresi biten D-4 yetki belgesinin süresinin 31 Aralık tarihine kadar uzatılmasına yardımcı olduğunu belirterek, Bu sorun, sadece Ereğlideki şoför esnafının sorunu değil, Türkiyede tahditli plaka bulunan 22 ilin sorunudur görüşlerini bildirdi.
     Civelek, yaptığı yazılı açıklamada, minibüs ve otobüs esnafının D-4 yetki belgesiyle ilgili yaşadığı sorunu dinlemek üzere Milletvekili Candanın geçtiğimiz aylarda odalarını ziyaret ettiğini hatırlattı. Candanın kendilerini dinlediğini ve D-4 yetki belgesiyle ilgili Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüştüğünü hatırlatan Civelek, şunları kaydetti:
     Milletvekilimiz Candan, 30 Haziranda süresi biten D-4 yetki belgesinin 31 Aralık tarihine uzatılmasına yardımcı olmuştur. Bu sorun sadece Ereğlideki şoför esnafının sorunu değil Türkiyede tahditli plaka bulunan 22 ilin sorunudur. Bundan sonra da D-4 belgelerinin düzeltilmesi için de milletvekilimizin elinden gelen gayreti göstereceğini biliyoruz. AK Parti Zonguldak Milletvekili Candana şoför esnafının sorunlarına olan ilgisi için teşekkür ederiz. Yine bizden desteklerini esirgemeyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınara ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürke de teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Ereğli Şoförler Odası Başkanı Civelek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER