Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi -4 Eylül Belediye Antrenörü Zoroğlu: Ligden düştüğümüz için üzgünüz. Sivas için, Sivas voleybolu için kötü oldu


SİVAS (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından 4 Eylül Belediyenin antrenörü Levent Zoroğlu, küme düştükleri için üzgün olduklarını söyledi.
     Zoroğlu, ligde Arkas Spora 3-0 mağlup oldukları maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakipleri Çankaya Belediye ANKAnın Greenwich Saat TED Kolejliler ile yaptığı maçı kazanması üzerine son hafta öncesi ligden düştüklerini belirtti.
     Sezon boyunca maddi sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Zoroğlu, Her şeyiyle kötü bir sezon geçirdik. Söylenecek fazla bir şey yok. Ligden düştüğümüz için üzgünüz. Sivas için, Sivas voleybolu için kötü oldu. Çok güzel bir ivme yakalamıştık ama olmadı. Sivaslı bir antrenör olarak üzgünüm. Her şeyin hayırlısı diye konuştu.
     Son sıradaki Yenişehir Belediyenin ardından ligden düşen ikinci takım olan 4 Eylül Belediye, son hafta deplasmanda Ziraat Bankası ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER