Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Kanberoğlu: Önümüzdeki hafta, sahamızda bizim için büyük önem taşıyan Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt maçını kazanarak moral bulmak ve çıkışa geçmek istiyoruz


BURSA (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Nilüfer Belediyesporun antrenörü Ali Kanberoğlu, Önümüzdeki hafta, sahamızda bizim için büyük önem taşıyan Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt maçını kazanarak moral bulmak ve çıkışa geçmek istiyoruz dedi.
     Kanberoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün, 3-1 yenildikleri Eczacıbaşı Vitranın güçlü bir ekip olduğunu, karşısında iyi oynamalarına rağmen puan alamadıklarını söyledi.
     Yedi maçtır kötü oynadıklarını dile getiren Kanberoğlu, Yedi maçtır set dahi alamadık. Bu karşılaşmada, iyi mücadele ettik. Zaman zaman öne geçmemize rağmen üstünülüğümüz koruyamadık. 2-0 geriye düşmemize rağmen, üçüncü seti kazanarak umutlandık. Dördüncü sette yaptığımız savunma hataları ve top kayıpları, bize yenilgi getirdi diye konuştu.
     Kanberoğlu, karşılaşmadan puansız döndükleri için üzgün olduğunu belirterek, Bu maçta güzel oyun sergiledik ve izleyenlere maçın adına yakışır bir maç izlettik. Önümüzdeki hafta, sahamızda bizim için büyük önem taşıyan Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt maçını kazanarak moral bulmak ve çıkışa geçmek istiyoruzifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER