Vergi Haftası kutlanıyor

Vergi Haftası kutlanıyor -Hafta dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapıldı


BALIKESİR (A.A) - Vergi Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapıldı.
     Dursunbeyde Cumhuriyet Alanında resmi tören düzenlendi. Törenin ardından Vergi Dairesi Müdür Vekili Zafer Erdem, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan vekili Kadir Tekirdağı makamında ziyaret etti.
     Erdem, Vergi Haftasının, toplumda vergi bilinci oluşturmak adına önemli bir araç olduğunu belirtti.
     Tekirdağ ise verginin, kamu hizmetlerinin yürütülmesi için herkesin gelir seviyesine göre ödemekle yükümlü olduğu bir görev olduğunu ifade ederek, Vergi vermek ülkemizin kalkınması, devletin milletine hizmet edebilmesi açısından önemli bir görevdir. Bu açıdan toplumumuzda vergi vermenin alışkanlık haline gelmesine katkı sağlamak amacıyla kutlanan Vergi Haftasının yurttaşlarımızda vergi bilincinin oluşması adına önemli bir adım olduğuna inanıyorum dedi.
    
     -Vergi Dairesi Müdürü Üzar, Borsayı ziyaret etti-
    
     Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Naci Üzar, müdür yardımcısı Mustafa Kaptan, İcra Şefi Yavuz Demiralay, gelir uzmanları Ahmet Sevim ve Ayşegül Kutluay ile Bandırma Ticaret Borsasını ziyaret etti.
     Üzar ve beraberindekiler, ziyarette, Borsa Başkanı Halit Sezgin ile başkan yardımcısı Şükrü Funda, yönetim kurulu üyeleri İsmail Tunçbilek, Ahmet Turhan ve Muzaffer Zengin ile görüştü.
     Üzar, Sezgine hafta dolayısıyla bir plaket verdi.
    
     Muhabir: Ramazan Atam / Ahmet Pesen
<< Önceki Haber Vergi Haftası kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER