Vali Düzgünden veda mesajı

Vali Düzgünden veda mesajı -"Buradan ömrümün sonuna dek hatırlayacağım ve dilimden düşürmeyeceğim hatıralarla ayrılıyor olmam, Orduya ve Ordu insanına duyduğum sevgiyi, muhabbeti anlatmaya kafidir"


ORDU (A.A) - Ordu Valisi Orhan Düzgün, "Buradan ömrümün sonuna dek hatırlayacağım ve dilimden düşürmeyeceğim hatıralarla ayrılıyor olmam, Orduya ve Ordu insanına duyduğum sevgiyi, muhabbeti anlatmaya kafidir" dedi.
     Valiler Kararnamesiyle Kayseriye atanan Ordu Valisi Orhan Düzgün, veda mesajı yayımladı.
     Mesajında, 17 Eylül 2009da Orduya büyük bir heyecanla atandığını ve 9 Mayıs 2013 tarihinde ise Kayseri Valiliğine atandığını belirten Vali Düzgün, Orduda 44 aylık görev süresi içinde mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz çalıştığını ifade etti.
     Yeşille mavinin kucaklaştığı Ordunun, hizmetlerin en iyisine layık olduğu belirten Vali Düzgün, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "17 Eylül 2009 günü büyük bir heyecan ve mutlulukla başladığım Ordu Valiliği görevimden, 9 Mayıs 2013 tarihli Bakanlar Kurulu kararıyla Kayseri Valiliğine atanmam sebebiyle ayrılıyorum. Bütün içtenliğim ve samimiyetimle belirtmeliyim ki, 4 yıla yakın bir süre görev yaptığım Ordu ili, gerek eşsiz doğası, tabiat güzellikleri, tarihi ve kültürel yapısı, sanata, kültüre, spora değer veren, çağdaş, modern, çalışkan, hoşgörülü, sevecen, sıcakkanlı, samimi insanlarıyla hafızamdan hiçbir zaman silinmeyecektir. Buradan ömrümün sonuna dek hatırlayacağım ve dilimden düşürmeyeceğim hatıralarla ayrılıyor olmam, Orduya ve Ordu insanına duyduğum sevgiyi, muhabbeti anlatmaya kafidir. Bu sebeple, bir taraftan böylesine güzel ve şirin bir ilde valilik yapmış olmanın gururunu, onurunu ve kıvancını yaşarken, diğer taraftan da Ordudan ayrılıyor olmanın burukluğunu kalbimde hissediyorum."
     Görev süre içinde kendisine destek verenlere teşekkür eden Vali Düzgün, şöyle devam etti:
     "Orduda kaldığım sürede mesai arkadaşlarımla birlikte, mesai kavramı gözetmeksizin, gece gündüz, hafta sonu ya da tatil günü demeden çalışarak, devletimizin ve hükümetimizin de büyük desteği ile belirlenen hedeflerin de üzerine çıkan bir başarıyı yakaladığımıza inanıyorum. Görev yaptığım süre içinde hak ve adalet ölçüleri içinde olmaya azami derecede özen gösterdim. Orduda görev yaptığım 44 aylık zaman süresince hep desteğini gördüğüm değerli bakanlarımıza, milletvekillerimize, siyasi partilerimizin temsilcilerine, meslek ve sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticilerine, iş adamlarımıza, kamu görevlilerimize, basın mensuplarımıza ve saygıdeğer Ordu halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkür ederim. Orduyu ve Orduluları hiçbir zaman unutmayacağım. Yine her zaman Orduluların hizmetinde ve emrinde olacağım. Bu duygularla, tüm Ordulu hemşehrilerime arz-ı veda ederim."
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Vali Düzgünden veda mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER