Uşak Üniversitesi Kariyer ve Tanıtım Günü

Uşak Üniversitesi Kariyer ve Tanıtım Günü -Rektör Prof. Dr. Çelik: "LYSye girecek adaylara üniversitemizi yakından tanımasını amaçlıyoruz"


UŞAK (A.A) - Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, üniversiteye nitelikli öğrenci çekmek amacıyla düzenledikleri kariyer ve tanıtım gününde Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek öğrencilere yönelik çeşitli tanıtım organizasyonları yaptıklarını söyledi.
     Sait Çelik, Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesinde düzenlenen Uşak Üniversitesi Kariyer ve Tanıtım Günü ile ilgili gazetecilere bilgi verdi. Kentte LYSye girecek adayların Uşak Üniversitesini daha yakından tanımasını istediklerini, bu nedenle tanıtım ve kariyer günü düzenlediklerini ifade eden Çelik, üniversiteye nitelikli öğrenci çekmeyi amaçladıklarını belirtti.
     Uşak Üniversitesinin yeni kurulan üniversiteler arasında hızla öne çıktığına işaret eden Çelik, "Tanıtım ve Kariyer Günü etkinlikleri çerçevesinde tüm eğitim birimlerimiz oluşturulan stantlarda LYS adaylarının üniversitemizi yakından tanıması için tanıtım yapıyor. Kentteki tüm liseleri etkinliğe davet ettik. Özellikle yeni açılan bölümlerimize ilgi yoğun. Bu tür etkinlikleri sürekli hale getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
     Etkinliklerde öğrencilere yönelik çeşitli seminer ve konferansların yanı sıra müzik dinletisi gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Uşak Üniversitesi Kariyer ve Tanıtım Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER