Umutlar Çiçek Açsın Projesi

Umutlar Çiçek Açsın Projesi -Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz: Çocuklarımızı hayatta mutlu, başarılı, üretken ve sağlıklı olmaları için hepimiz her şeyi yapmalıyız


MANİSA (A.A) - Manisa Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan Umutlar Çiçek Açsın Projesi kapsamında Vali Halil İbrahim Daşöz, ilköğretim okulu öğrencileriyle bir araya geldi.
     23 Nisan İlköğretim Okulunda Çocuk Suçluluğu konusunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Daşöz, çocukların geleceğin umutları olduğunu ifade ederek, Çocuklarımızı geleceğe en donanımlı olarak hazırlamak başta öğretmenler olmak üzere, anne ve babalarımız, devletimiz ve halkımızın en büyük görev ve sorumluluğudur. Çocuklarımızı hayatta mutlu, başarılı, üretken ve sağlıklı olmaları için hepimiz her şeyi yapmalıyız dedi.
     Toplantıda, Çocuk Şube Müdürlüğünde görevli komiser Nihal Telli çocuk suçluluğu konusunda seminer verdi.
     Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Milli Eğitim İl Müdürü Mustafa Altınsoy, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri, okulun 7. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin katıldığı toplantı, tiyatro sanatçılarının madde bağımlılığı konulu gösterisi ve şiir dinletisi ile sona erdi.
     Toplantıda ayrıca, proje kapsamında 13 ilkokulda toplam bin 600 öğrenciye çocuk suçluluğu, bin 500 lise öğrencisine ise madde bağımlılığı, 500 öğrenci velisine de şiddet konusu ile ilgili seminer verildiği belirtildi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Umutlar Çiçek Açsın Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER