Türkiye Kamu

Türkiye Kamu-Sen Bilecik Temsilciliği basın açıklaması


BİLECİK (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Bilecik İl Temsilciliği, terör eylemlerinin son günlerde arttığı ve kamu görevlilerine, evleri önünde suikast düzenlendiği bildirildi.
     Bilecik İl Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamada, her gün gelen saldırı ve şehit haberlerinin milleti derinden üzdüğü ve toplumda teröre karşı duyarsızlığın başladığı duyuruldu.
     Şehit haberlerine rağmen radyo ve televizyonların rutin eğlence programlarını sürdürdüklerini bildiren açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Toplumun teröre ve gelen şehit haberlerine karşı duyarsızlaşması ve durumu kabullenmesi, belki de terörizmin kendisinde bile daha tehlikelidir. Millet olma şuuruna erişmiş toplumlarda, ateş yalnızca düştüğü yeri yakmamalı, birimizin derdi hepimizin derdi olmalıdır. Yüce Türk milletinin bekası için toprağa düşen yiğitlerimiz, bu duyarsızlığı hak etmemektedir. Bu bakımdan vatanımıza, devletimize ve milletimize kötülük edenlere karşı sessiz kalmayan, canlarını ortaya koyarak mücadele eden Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz, her türlü övgüyü hak etmektedir.
     Açıklamada, 26 Eylül Çarşamba günü akşam namazı sonrası Bilecik Şeyh Edebalı Türbesi Orhangazi Camisinde şehitler için mevlit okutulacağı ve bütün Bileciklilerin davet edildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER