Türkçülük Günü

Türkçülük Günü -MHP İl Başkanı Erkan: -"Dün, Türk milliyetçilerini en ağır şekilde eleştiren siyasetçiler, şimdilerde ise onlara hak vermenin mecburiyetini yaşamaktadırlar"


ÇANAKKALE (A.A) - MHP İl Başkanı Efkan Erkan, "Dün, Türk milliyetçilerini en ağır şekilde eleştiren siyasetçiler, şimdilerde ise onlara hak vermenin mecburiyetini yaşamaktadırlar" ifadesini kullandı.
     Erkan, Türkçülük Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiyede etnik milliyetçilikleri körükleyen, Türk kimliğini her fırsatta reddeden bir siyasi anlayışa rağmen, milletin, Türk milliyetçilerinin verdikleri mücadeleyi net şekilde anladığını bildirdi.
     "Dün, Türk milliyetçilerini en ağır şekilde eleştiren siyasetçiler, şimdilerde ise onlara hak vermenin mecburiyetini yaşamaktadırlar" ifadesini kullanan Erkan, şunları kaydetti:
     "Kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün, bu günü biz dünya üstünde son Türk kalana dek kutlayacağız. Türk milliyetçileri ve MHP, Türk dünyası davasına ve Türk insanının haklarına sahip çıkmaya devam edecektir, bundan da daima şeref duyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türklük bayrağını dalgalandırmayı, her türlü engellemeye karşı kendilerine hayat felsefesi edinmiş olan ülkü devleri, Başbuğumuz Alparslan Türkeş ile kıymetli fikir adamı Nihal Atsız başta olmak üzere zorlu bir dönemde adını tarihe yazdıran bütün dava büyüklerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz."
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Türkçülük Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER