TTSOnun meslek komitesi ve meclis üyesi

TTSOnun meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri -TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu: "Seçimlerde tek kazanan Trabzon, TTSO ve Trabzon iş dünyasıdır"


TRABZON (A.A) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, seçimlerde tek kazananın Trabzon, TTSO ve Trabzon iş dünyası olduğunu bildirdi.
     Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, meslek komitesi ve meclis üyesi seçimlerinin Trabzon iş dünyasına yakışan olgunlukta geçtiğini belirtti.
     Meslek komiteleri üyeleri ve meclis üyelerinin belirlendiği seçimlerde kazanan ve kaybedenin olmadığını ifade eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:
     "Seçimlerde tek kazanan Trabzon, TTSO ve Trabzon iş dünyasıdır. Oda seçmenleri 31 grupta 169 meslek komitesi üyesi ile 69 meclis üyesini belirleyerek hizmet için görev veriyor. 1884 yılında kuruluşundan günümüze kadar ilimize, bölgemize ve ülkemize çalışmalarıyla katkı veren TTSOnun hizmet kadrolarında bulunan tüm üyelere teşekkür ediyorum. Bu hizmet yarışı ve sorumluluk yeni dönemde görev alanlarla daha ileriye taşınacaktır."
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber TTSOnun meslek komitesi ve meclis üyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER