Çözüm süreci

Çözüm süreci -Akil İnsanlar Heyeti Ege Bölgesi Grubu üyeleri, Afyonkarahisarda, sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Akil İnsanlar Heyeti Ege Bölgesi Grubu üyeleri, Afyonkarahisarda, sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.
     Kentteki bir otelde düzenlenen toplantı öncesi konuşan grup üyesi Avni Özgürel, Ege Bölgesindeki illeri tek tek gezdiklerini, buralarda vatandaşlarla, sivil toplum örgütü başkanları ya da temsilcileriyle sohbetler ettiklerini söyledi.
     Görüşme yaptıkları kişilerin düşüncelerini, kanaatlerini önemsediklerini belirten Özgürel, "Türkiyenin içinde bulunduğu dönem, süreç hakkında, bunun öneminin farkında olan herkesle görüş alışverişinde bulunmayı bir vazife olarak kabullendik. Düşüncelerinizi, itirazlarınızı, eleştirilerinizi ya da ümitlerinizi, beklentilerinizi siyasete iletmek gibi bir görevimiz var. İlk olarak düşüncelerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Umarım ki faydalı bir görüşme olur" dedi.
     Özgürelin konuşmasının ardından toplantı, basına kapalı devam etti.
     Afyonkarahisar ve Uşaktan sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı toplantıda, grup üyeleri Hasan Karakaya, Fehmi Koru, Fadime Özkan ile Baskın Oran da yer aldı.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan - Mustafa Güngör
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER