TSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aksoy, TTSOyu

TSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aksoy, TTSOyu ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret etti.
     TTSO Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, güncel ekonomik konular konuşularak 2013 yılının değerlendirmesi yapıldı.
     TSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, bölgenin parasının Batuma kaydığını ifade ederek, Özellikle Samsun, Ordudan Artvine kadar olan Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesindeki canlı para Batuma gidiyor. Bu ilerde bölge için ciddi sorun haline gelebilir. İleride oluşacak bu yöndeki bir problemi şimdiden engellemek için projeler üretilip Başbakana sunulmalı diye konuştu.
     TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise Türkiyede ekonominin zigzaglı olmasına rağmen eskisi gibi ekonomik krizler olmadığını, bazı şeylerin daha oturmuş hale geldiğini ve bölgeden Batuma ciddi bir para akışı olduğunu belirtirek, bunun bölge ekonomisine zarar vermemesi adına ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını kaydetti.
     Hacısalihoğlu, iki kurumun da hedef kitlesinin ve düşüncesinin aynı olduğunu, şehrin ekonomisine katkı yapabilmek adına ikisinin de çaba sarf ettiğini söyledi.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber TSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aksoy, TTSOyu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER