Tokatspordaki haciz sıkıntısı

Tokatspordaki haciz sıkıntısı -Kulübün eski başkanlarından Sami Ülkünün avukatı Temiz: Sami bey yaklaşık bir ay bekledi ama yöneticilerden bir ses gelmeyince haciz işlemlerini başlattı


TOKAT (A.A) - Tokatspor Kulübünün eski başkanlarından Sami Ülkünün avukatı Göktürk Temiz,kulübün eşyalarının haczedilmesiyle ilgili, Sami bey yaklaşık bir ay bekledi ama yöneticilerden bir ses gelmeyince haciz işlemlerini başlattı dedi.
     Temiz, Öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında, haciz işleminin ardından Ülkünün kendisinden açıklama yapmasını istediğini belirtti.
     Müvekkilinin, kendisine yönelik yapılan eleştirileri basından üzüntüyle takip ettiğini aktaran Temiz, Ülkünün asıl derdinin Tokatspor ile değil, Tokat Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Adnan Çiçekin tesislerde yer alan ismiyle olduğunu ifade etti.
     Adnan Çiçek isminin kulüp tesislerinden kaldırılması durumunda Sami Ülkünün haciz işlemlerini durduracağını belirttiğini kaydeden Temiz, Sami bey yaklaşık bir ay bekledi ama yöneticilerden bir ses gelmeyince haciz işlemlerini başlattı dedi.
     Gelinen noktada herkesin şapkasını önüne alıp düşünmesi gerektiğini vurgulayan Temiz, müvekkilinin, Adnan Çiçek isminin tesislerden kaldırılması halinde kulübün eşyalarını kendi elleriyle döşeyeceğini söylediğini belirterek, Adnan Çiçek tabelası orada olduğu sürece bu şarkının bitmeyeceğini söyledi. Yaşanan olaylardan dolayı tüm Tokat kamuoyundan ve Tokat halkından özür diledi ifadelerini kullandı.
     Tokatspor Kulübüne, eski başkanlardan Sami Ülkünün alacakları nedeniyle haciz uygulanmıştı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tokatspordaki haciz sıkıntısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER