TFF Süper Kupa maçına doğru

TFF Süper Kupa maçına doğru -Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçına saatler kala taraftarlar Erzurum caddelerini renklendirdi


ERZURUM (A.A) - Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçına saatler kala taraftarlar Erzurum caddelerini renklendirdi.
     TFF Süper Kupa maçı öncesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan Galatasaray ile Fenerbahçe taraftarları, birlik, beraberlik ve dostluk mesajı verdi. Taraftarlar, araçlarla konvoy oluşturarak cadde üzerinde tur attı.
     Maçın oynanacağı stadyuma giremeyen taraftarlar için Yakutiye Medresesi karşısında bir iş yerinin önüne büyük ekran televizyon kuruldu. Bazı vatandaşlar erken saatlerde caddede toplanarak, maç saatini beklemeye başladı.
     Taraftarlardan Kutsal Genç, caddede Süper Kupa maçını beklediklerini belirterek, Süper Kupa maçını Galatasaraylı arkadaşımla birlikte izleyeceğiz. Biz dostluk kazansın istiyoruz dedi.
     İsmail Yapıcı da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçında dostluğun ön planda olacağını vurgulayarak, En yakın arkadaşım Galatasaraylı. Birlikte maç izleyeceğiz. İki saatlik bir maç için arkadaşımı kıramam. Maç için insanların kavga etmemesi gerekiyor. Maç bu, keyif almak için gidiyoruz. Maç için nasıl kavga edilir ki diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız / Emine Konuk / Yahya Oğuz
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber TFF Süper Kupa maçına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER