Tekvando

Tekvando -Dünya Tekvando Federasyonu Anti-Doping ve Tıbbi Komite Üyeliğine seçilen SÜ Rektörü Gökbel, üyelik beratını aldı


KONYA (A.A) - Dünya Tekvando Federasyonu Anti-Doping ve Tıbbi Komite Üyeliğine seçilen Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, üyelik beratını aldı.
     Dünya Tekvando Federasyonu Başkanı Chungwon Choue imzasını taşıyan beratı Gökbele, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin verdi.
     Şahin, Sayın Gökbel, aldığı bu berat ile Anti-Doping ve Tıbbi Komite Üyeliğine seçilen ilk Türk oldu. İnanıyorum ki rektörümüz Türkiye ve dünya tekvandosu adına önemli hizmetler yapacaktır dedi.
     Komitedeki görevini en iyi şekilde yerine getireceğini ifade eden Gökbel ise böylesine önemli bir komitede görev almanın kendisi için büyük şeref olduğunu belirtti.
     Bu görevi Türkiye adına yürüteceğini ifade eden Gökbel, 27 yıldır spor fizyolojisiyle ilgilenen ve spor camiasının içerisinde bulunan biri olarak bu şekilde taçlandırılmak benim için gurur verici. Ülkemiz, tekvando camiası ve üniversitemiz için hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.
     Dünyanın çeşitli ülkelerinden spor hekimlerinin oluşturduğu 6 üyeli komiteye Türkiyeden ilk kez Gökbel seçilmişti.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe / Mümin Altaş
     Yayıncı: Ahmet Kayır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER